Aan het eind van deze week, op 30 juli, is het Sysadmin Appreciation Day. Op die dag geeft John Eijgensteijn, de Sysadmin van 2009, het stokje door aan de Systeembeheerder van 2010. Maar op die dag verdienen alle systeembeheerders meer aandacht dan normaal.

Op de tweede plaats staat Maarten Bruntink. Jurylid John Eijgensteijn heeft Maarten op de eerste plaats staan, vanwege de professionele architectuur die hij heeft opgezet en de professionele tooling die Maarten gebruikt. Bovendien komt Maarten volgens John over als jong, leergierig en professioneel.

Jurylid Bahtiyar Koçan oordeelt dat Maarten veel verschillende technologieën gebruikt, zoals Windows 7, VMware en Red Hat. Ook krijgt Maarten een dikke voldoende als het gaat om creativiteit en oplossingsgerichtheid.

Collega Björn van den Biggelaar meldt: "Maarten beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen en is ook nog eens enorm klantgericht. Combineer deze eigenschappen met het brede scala aan certificeringen die hij heeft behaald en je hebt een consultant die voor Ictivity enorm breed inzetbaar is op tal van klantvraagstukken. Bovenal is Maarten een fijne collega waarvan het team de komende jaren nog veel kan leren."

We feliciteren Maarten Bruntink met zijn verdiende tweede plaats, en wensen hen veel succes en een goede System Administrator Appreciation Day!

Bron: Techworld