Aan het eind van deze week, op 30 juli, is het Sysadmin Appreciation Day. Op die dag geeft John Eijgensteijn, de Sysadmin van 2009, het stokje door aan de Systeembeheerder van 2010. Maar op die dag verdienen alle systeembeheerders meer aandacht dan normaal.

Op de derde plaats staan Reza Koop en Richard Croes. Jurylid Bahtiyar Koçan van Compu’Train heeft Reza Koop op de tweede plaats staan omdat hij veel verschillende technieken gebruikt, maar ook vanwege zjin communicatieve vaardigheden en zijn vermogen om door te groeien. Volgens John Eijgensteijn komt Reza over als een gedreven IT professional, die nog zeker kan groeien. Wat ook zeer zwaar meewoog is dat Reza de tijd neemt om zijn gebruikers goed voor te lichten.

Richard Croes komt volgens John Eijgensteijn over als heel betrokken en sociaal, en als iemand die goed kan schakelen. Vooral van belang is dat hij veel verschillende architecturen beheert, van groot tot klein. Voor Sander van der Meijs was vooral het ‘ontzorgen’ en de persoonlijke band met de klanten van belang. Daarmee geeft Richard Croes echt invulling aan het vak systeembeheer. Hij is pas tevreden als zijn gebruikers tevreden zijn.

We feliciteren Reza Koop en Richard Croes met hun plaats in de top 3, en wensen hen veel succes en een goede System Administrator Appreciation Day!

Bron: Techworld