Aan het eind van deze week, op 30 juli, is het Sysadmin Appreciation Day. Op die dag geeft John Eijgensteijn, de Sysadmin van 2009, het stokje door aan de Systeembeheerder van 2010. Maar op die dag verdienen alle systeembeheerders meer aandacht dan normaal.

Op de vierde plaats staat Ferry Zuijdendorp. Ferry is door drie van zijn gebruikers aangemeld voor de wedstrijd. Volgens zijn collega’s van het ROC ID College in Zoetermeer staat Ferry altijd klaar om zijn gebruikers te hulp te schieten. “Hij is altijd vriendelijk, altijd bereid onmiddellijk te helpen en bij te springen. Maar er zijn zelden problemen, hij voorkomt ze juist. Een supercollega!”, zo schrijft Laura van der Linden in haar aanmelding.

Volgens de jury heeft hij een redelijke architectuur met ruimte voor professionalisering. Hij komt over als nuchter en sociaal, iemand met een echte hands-on mentaliteit. Dat hij zoveel met zijn gebruikers op heeft is een groot pluspunt, omdat systeembeheerder toch een service-vak is.

We feliciteren Ferry Zuijdendorp met zijn plaats in de top 10, en wensen hem veel succes en een goede System Administrator Appreciation Day!

Bron: Techworld