- De aardbeving in India is zo groot van omvang dat het je voorstellingsvermogen te boven gaat. Via een Nederlandstalige website met twee adressen kan je veel over deze en andere rampen te weten komen. Wil je gewoon daadwerkelijk helpen, dan hoef je niet eens achter je computer vandaan om giro 555 te bereiken, want je kunt je financiële hulp ook online geven.
http://www.aardbeving.nl
http://www.natuurramp.nl
http://www.helpindia.nl - De Hersenstichting Nederland heeft als doelstellingen: "het subsidiëren van wetenschappelijk hersenonderzoek ter preventie en genezing van hersenaandoeningen, het geven van voorlichting over de hersenen en hersenaandoeningen aan een breed publiek , het bevorderen van samenwerking tussen instanties en organisaties die zich met de hersenen en hersenpatiënten bezighouden, o.a. via het samenwerkingsverband Hersenwerk 2002." Op de site vind je uiteraard een oproep om gul te doneren.
http://www.hersenstichting.nl - Ben je geen bartype, maar een Black Bushmills-genieter, een HEMA-adept, een WebWereld-fan en lees je daarnaast Donald Duck en NRC-Handelsblad? Ben je bovendien op zoek naar een partner die je omschrijft als Popla, Kukident, Lada, TROS en Aldi? Dan is BrandDating net iets voor jou. Ben je niet zo merkbewust dan zul je het gewoon van je positieve uitstraling moeten hebben.
http://www.branddating.nl - Het schijnt dat het zingende tienerpopje met de naam Britney Spears zich te buiten is gegaan aan een enorme scheldkanonnade. Gelukkig is die voor het nageslacht vastgelegd en kun je die downloaden van Britneyspears.org.
http://www.britneyspears.org - Voor Cyber Kids:
Van Britney Spears tot de Teletubbies is natuurlijk niet zo'n grote stap. Er komt immers overal geluid uit. De allerkleinsten zullen zich echter beter amuseren met het Teletubbies Boter, kaas en eieren-spel.
http://people.a2000.nl/jboerstr/dipsy/tic.htm