Door de storing ondervonden gebruikers van Versatel ADSL Go, Lite, Basic en Extra problemen met hun internetverbinding. Een woordvoerder laat aan Webwereld weten dat de problemen inmiddels zijn opgelost.

Op het Tele2-forum uiten veel mensen hun frustratie over de storing. "Een storing van een paar uur is nog redelijk acceptabel, maar de tijd die het nu kost is toch enigszins belachelijk lijkt mij", zo schrijft iemand op het forum.

Op het forum spreekt een gedupeerde over een stroomstoring waardoor er iets mis is gegaan in de communicatie tussen het KPN- en Tele2-netwerk.

Woordvoerder Remco Meerstra stelt dat de storing inderdaad het gevolg was van een stroomstoring. KPN heeft toen het Tele2-verkeer naar een andere router gestuurd. "Op deze router bleek een filter te zitten, waardoor de opdrachten van Tele2 niet werden uitgevoerd", aldus Meerstra. De woordvoerder vindt het vervelend dat het zo is gelopen. "Het is jammer dat KPN het verkeer na de stroomstoring niet direct weer heeft doorgestuurd naar de router die daarvoor is ingericht. Bovendien had er natuurlijk nooit een filter op de andere router mogen zitten."