De dienst, Anysong, is bedoeld voor iedereen met een telefoon waarmee mobiel internetter mogelijk is via gprs of umts. Bovendien moeten de mobiele telefoons overweg kunnen met beveiligde muziekbestanden.

Het muziekaanbod van Anysong bestaat uit de complete ringtone- en wallpaper-collectie van de grote platenmaatschappijen Universal Music, Sony BMG en Warner Music Group. Ook worden ongeveer 250.000 volledige muzieknummers aangeboden.

De prijs voor de downloads varieert tussen de 1 euro en 2,60 euro. Volgens Ritchie Kremer van Universal Music Mobile zijn de bestanden voorzien van drm- (digital rights management) beveiliging en een zogenoemde 'forward lock'. Dit betekent dat de bestanden niet via technologieën zoals Bluetooth naar een ander mobiel toestel kunnen worden verzonden.

Anysong is vooralsnog alleen toegankelijk voor i-mode-gebruikers van KPN. Binnenkort zal de dienst ook via andere mobiele internetdiensten zoals T-Mobile Web 'n' Walk, Telfort Spot en de KPN Wap portal beschikbaar zijn.