Het tijdschrift geeft in uitgave nummer 12 acht volledige versies van software weg. Wie de software probeert te installeren loopt echter tegen de nodige hordes aan. "Op de cd beloven we u zes maanden gratis gebruik van Kaspersky Security Suite 2006. De registratiesleutel op de cd geeft u slechts één maand", schrijft de redactie op zijn website. In een reactie op de klachten van lezers heeft het computertijdschrift diverse oplossingen en procedures online gezet.

De oplossingen blijken niet altijd te werken. "Voor Roxio RecordNow krijg ik keurig een e-mail met registratienummer. Dit bestaat uit zeventien tekens en géén zestien zoals het programma wil. Het is dus niet te registreren en instaleren", schrijft een lezer in de reacties. Ene Gerard voegt daar aan toe: "Kat in de zak, die cd. Ook na het invullen van de key van Partition werkt de 'next' knop niet." Lezer Viviane heeft het al opgegeven: "Dit is dus niet bepaald een kadootje. Meer gemier dan plezier zeg ik maar."

Tijdens dit schrijven was de redactie van het tijdschrift niet bereikbaar voor commentaar.

Het cadeau geven van software aan lezers zorgt vaker voor problemen. PC Magazine gaf deze zomer zijn abonnees per ongeluk volledige versies van een computerprogramma. Abonnees werd uitdrukkelijk gevraagd op een site te verklaren dat ze de software niet zullen installeren. Tevens vroeg het tijdschrift aan zijn abonnees om de oorspronkelijke cd-rom terug te sturen.