Wel handig een televisie in je buik. Kon je overal TelSell kijken. Gisteren, toen ik mijn zevende, in volstrekte dronkenschap bestelde, messenset binnenkreeg maar eens op de site gaan kijken, of ik inruilgarantie had.

Meteen verslaafd. Met je laptop op je blote pens online geinige hebbedingetjes bestellen. Ik kon eindelijk mijn fantasie gebruiken. Het nasynchroniseren op de televisie zat dat tot nu toe in de weg. Zag je een geil hengeltje dat heel erg kon buigen en dan dacht ik, ja, ik vis wel niet, maar man, wat buigt die hengel van polycarbonaatbenzidreen fijn, die wil ik in mijn knuistjes en dan de hele dag forellen uit het water slaan en dan droog ik die en spijker ze op een plankje en dan laat ik ze een liedje zingen en dan kan je er als vrouw weer snel op gaan zitten want dat vibreert en dan spaar je een clitsimulator uit, maar dat soort gedachtes kwamen niet eens op gang door die stemmen op de televisie. "JA IK ZEG HET U, DEZE HENGEL IS VOORWAAR GEMAAKT VAN ALLEEN HET BESTE MATERIAAL, KIJK EENS , WAT EEN VEERKRACHT!!" en dan zag je een mannetje die je het liefst zelf heel hard een haak in zijn mondhoek zou willen slaan.

Nu kon ik heerlijk wegdromen bij de site. Geen gelul aan mijn hoofd. En wat hadden ze allemaal niet! De slimming pants. Onbekommerd zestien kilo per dag naar god zweten met een semi-permeabel pantybroekje aan, wie wilde het niet? Zes setjes besteld, want op zondag mag dat niet van God, panty's aan.

De Biostabil bestelde ik niet. Had ik slechte ervaringen mee, net als Nico Haak indertijd met zijn genezende armband. Die droeg hem twee dagen en lag meteen in zijn honkietonkiesinaasappelkissie. Ik had ooit zo'n magnetische hanger om gehad, ook maar meteen weer zes tegelijk, en was in de bibliotheek daverend met mijn kop op het magnetische beveiligingsblok getrokken. Al mijn tanden er uit, die ik net zo lekker wit had gekregen met rapid white brush on.

Bella Solle, de set zonnebrillen met verwisselbare glazen, leek me wel weer mooi. De ene dag er uitzien als Arie Ribbens na zijn coming out en een dag later met gele brillenglazen een overtuigende Lee Towers neerzetten, net na het opnemen van zijn heavy metal cover album Smeuk Onderwater.

Ook helemaal van nu was de Inflatabele Buttplug. TelSell ging met zijn tijd mee en dacht aan de anaal gefixeerde backpacker met ruimtegebrek. Handig, er zat zelfs een afstandbediening op. Kon je gewoon een LAT relatie hebben en je partner met een druk op de knop dwars door zestien muren heen vol op zijn prostaat knallen. Prachtig!

Binnen een uur had ik nu al zo'n veertien artikelen besteld. Ging niet goed. IJzeren wilskracht had je nodig, maar hopla, daar ging ik al weer. Een Radiografisch Bestuurbare Coca Cola truck , ik kon me al niet eens meer voorstellen dat ik zonder had geleefd. In je bed liggen en daar kwam hij stationair draaiend naast je tot stilstand, de colatruck. Meteen maar negen bestellen, je wist nooit.

Is vier dagen geleden. Moest tegen mezelf in bescherming worden genomen. Zit al twee dagen met mijn Love Cuffs vast aan de ijskast. Sleuteltje laten vermalen door de Magic Bullet.