- "Hier wordt geschiedenis geschreven" is de speelse ondertitel van de webhalte Histocasa. Dit 'huis van de geschiedenis' biedt artikelen, links en tips aan voor zowel historici als de geïnteresseerde leek.
http://www.histocasa.nl - Op 14 en 15 april zal Paaspop weer plaatsvinden op het vertrouwde festivalterrein in het Brabantse Schijndel. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Zo ook op deze site. De makers van de webhalte van dit evenement beloven dat de "regelmatige bezoeker zal zien dat deze site meegroeit met de ontwikkelingen". Je kunt ook nieuwsbrieven aanvragen met het laatste nieuws.
http://www.paaspop.nl - De Amsterdam Kirkpinar is het Europees kampioenschap Turks olieworstelen. Het is het belangrijkste evenement van deze oeroude sport buiten Turkije. Op een uitgebreide webhalte vind je onder andere veel informatie over dit glibberige gebeuren, een terugblik op eerdere afleveringen en een overzicht van persuitingen.
http://kirkpinar.www.50megs.com - Met kleurmuziek is de traditionele muziek-notatie zo aangepast, dat deze te begrijpen is voor mensen met een verstandelijke handicap. Op de webhalte van de Stichting Kleurmuziek lees je er meer over.
http://www.kleurmuziek.nl - Voor Cyber Kids:
De WebBus brengt je langs een heleboel sites op het Nederlandse gedeelte van het wereldwijde web. Je kunt kiezen uit routes, allemaal met een ander thema. WebBus is een spel: op elke site moet je op zoek gaan naar een bushalte. Als je die vindt en je klikt op 'Hebbus' ontvang je een puzzelstuk. Aan het eind van de route is de puzzel compleet!.
http://webbus.kennisnet.nl