- De krapte op de arbeidsmarkt blijft tenminste tot 2017 bestaan, zo voorspellen deskundologen. Daarom is het mooi dat er zoiets is als MidLife. Deze club heeft een speciale banensite, zowel voor werkgevers als werknemers, gericht op 50 plussers. Maar eh, is hier geen sprake van leeftijdsdiscriminatie?
http://www.midlife.nl - Het doel van de Vereniging voor Landbouwgeschiedenis is: "het bevorderen van de wetenschappelijke beoefening van de geschiedenis van de landbouw in de ruimste zin van het woord. In de loop der jaren vallen hieronder ook de plattelandsgeschiedenis in bredere zin en het historisch-geografisch en sociaal-economisch bodemkundig onderzoek van de landelijke gebieden", aldus lezen we op een sobere webhalte met een doorklikmogelijkheid naar de uitgebreide site van de Koninklijke Landbouwkundige Vereniging.
http://www.sls.wageningen-ur.nl/rhi/about/vlg_alg.html - Tijdens het carnaval staat de wereld echt op z'n kop. En waar kom je dan terecht? Juist, down under. Zelfs in Australië kun je het carnavalsgeweld niet ontvluchten. Zo is er bijvoorbeeld de Westernport Koalas, een 'Dutch Karnaval Club'. Jeugdleden van dit illustere gezelschap gingen met maar liefst 13 trofeeën aan de haal tijdens de Australian Tanzemarietjes Championships.
http://www.move.to/westernportkoalas - Bij de Britse uitvoering van Who wants to be a millionaire? ging afgelopen zaterdag één van de deelnemers ten gronde aan het begrip Mardi Gras. Wat dat is lees je op de rechttoe, rechtaan pagina Geschiedenis carnaval. Als je er dan nog niet genoeg van hebt klik je door naar de CarnavalPagina.
http://www.mediaport.org/~ckamps/startpagina/overige/geschiedenis2.htm - Voor Cyber Kids:
Je wist het waarschijnlijk nog niet, maar vandaag is het nog maar -1 jaar, 11 maanden en 26 dagen tot het carnaval 2001 begint! Deze berekening vind je op de webhalte van de drie keer elf jaar oude Stichting Openbaar Jeugdcarnaval Boxtel. Proficiat Knokkers!
http://www.carnaval.demon.nl