- De zegeningen van het internet zijn niet te tellen. Wat te denken van de mogelijkheid om online een privéjet te bestellen? Als je bijvoorbeeld even met je liefje uit Groningen wilt gaan lunchen in Parijs dan ben je daarvoor ongeveer 12.952 gulden en 14 cent kwijt. Overigens blijkt op de webhalte van Kingston Private Jets weer eens dat dure producten vaak in slecht Nederlands worden aangeprezen.
http://www.privatejets.nl - Ouders die zich afvragen hoe het komt dat hun koters na het spelen met Lego zo vroeg rijp zijn, moeten zich maar eens vervoegen op de webhalte Lego Porn Series. Dat is een plaats op het wereldwijde web die aan het begrip 'plastic seks' wel een heel eigen invulling geeft.
http://drew.corrupt.net/lp/series1.html
http://www.lego.com - We vonden deze opbouwende Lego-links in de weblog Tripleee.net, ondertitel "Mag het net iets meer 3xE zijn?", waarin één van de oudste weblogs van Nederland, Alt0169 wordt geciteerd. Overigens exploiteert Tripleee.net ook een webradiostation.
http://www.tripleee.net
http://www.alt0169.com - Het WISE Uranium Project maakt deel uit van de World Information Service on Energy. Deze club geeft informatie over de gezondheids- en milieuaspecten van de kernenergieproductie. Uiteraard is er nu extra aandacht voor de munitie met verarmd uranium.
http://www.antenna.nl/wise/uranium/index.html - Voor Cyber Kids:
Boris en Katinka zijn de boefjes uit een paar kinderboeken van Rian Visser, met leuke voorleesverhalen voor peuters en kleuters. Op de webhalte vind je meer informatie, spelletjes en een filmpje. http://www.rianvisser.nl/borisenkatinka