Bezoekers van Webwereld kunnen vanaf midden januari ICT vacatures van Monsterboard doorzoeken via een nieuwe sectie binnen de website. Daarnaast worden bij artikelen automatisch relevante vacatures getoond die aansluiten bij het onderwerp van het artikel. De relevante vacatures bij artikelen moeten vooral latente banenzoekers aanspreken.

"De samenwerking met Monsterboard.nl onderstreept de zakelijke focus van Webwereld," zegt Lennard Hoogenraad, algemeen directeur van IDG Nederland, uitgever van Webwereld. "Dit is een volgende stap voor Webwereld, waarbij we content van onze partners op een slimme en relevante manier aan de doelgroep presenteren."

De toevoeging van vacatures valt samen met de ingebruikname van de nieuwe Webwereld site die voor half januari gepland staat.

Monsterboard.nl is de grootste online vacaturebank van Nederland en bereikt nu vooral personen die een concrete baan zoeken. "Met deze strategische samenwerking bereiken we ook ICT specialisten die niet direct actief op zoek naar een baan zijn, maar wellicht wel open staan voor een functie die helemaal bij ze past," aldus Diana Krieger, managing director van Monsterboard.nl.