Eerder gaf het hoofd van Nintendo Amerika, Reggie Fils-Aime, al aan dat het Wii-aanbod nog flink zal uitbreiden in de nabije toekomst. In een interview met het tijdschrift Wired meldde hij dat de technologie en de hoge prijs in de weg staan van de de Playstation 3. "Sony verkoopt zoveel PS2's, omdat de mensen de spelcomputer grafisch goed vinden. De prijs is relatief laag en mensen vinden het game-aanbod aantrekkelijk", aldus Harrison. "Blijkbaar is er daarom minder interesse in de PS3.

Ook geeft de man aan dat de levenscyclus van consoles is veranderd. Eerder overleefde een console vijf tot zes jaar, totdat een nieuwe console met nieuwe technologie de gevestigde orde verdrong. Harrison geeft aan dat technologie minder belangrijk is, aangezien voor de consument deze technologie steeds meer verzadigd zal raken.

De Wii speelt daar natuurlijk handig op in en Harrison gelooft dan ook dat de Wii deze levenscyclus meer dan 50 procent marktaandeel kan halen qua hardware. Dat is echter wel afhankelijk van de keuzes van de competitie. "Als die partijen zich alleen focussen op de GTA's en de Halo's, dan richten ze zich op een klein gedeelte van de potentiële markt. De markt groeit zo snel in de breedte dat andere spelcomputerfabrikanten dreigen het nieuwe publiek mis te lopen", aldus Harrison.