De pagina was voorzien van de tekst 'Steve Irwin's dead! LOLOLOLOLOL!', zo schrijft The Courier Mail. Medewerkers van de site merkten de aanpassing snel op en hebben de oorspronkelijke pagina direct teruggezet.

Steve Irwin overleed tijdens het filmen van een onderwaterdocumentaire. De 44-jarige televisiepersoonlijkheid kwam om het leven nadat hij in zijn borstkas werd gestoken door een giftige pijlstaartrog.

De dood van Irwin heeft veel emoties losgemaakt in Nederland. Nieuwssites in het land werden zeer goed bezocht. "Het nieuws van de dood van de Australische tv-persoonlijkheid zorgde gisteren voor een belangstelling voor de website van Trouw die dit jaar nog niet eerder is vertoond", zo schrijft de internetredactie van Trouw. "Zelfs niet op topdagen met 'breaking news', zoals de val van het kabinet Balkenende II begin deze zomer of het bericht afgelopen mei dat minister Verdonk kamerlid Hirsi Ali niet langer als Nederlandse beschouwde."

Volgens de krant bezweek videocontentleverancier Zoomin, die onder andere de nieuwsreportages voor Nu.nl verzorgt, onder alle aandacht voor Irwin. Op Webwereld is het artikel inmiddels meer dan vijftienduizend keer geraadpleegd.