Sinds de wintertijd is ingegaan hebben sommige gebruikers cryptische foutmeldingen op hun scherm gekregen iedere keer als ze proberen hun browser af te sluiten. Het programma meldt dat hun bookmarks zijn veranderd en vraagt of de gebruikers of ze de veranderingen willen negeren en opnieuw willen starten. Volgens Netscape wordt de boodschap veroorzaakt door een fout in de manier waarop Communicator in de gaten houdt of het bestand met de bookmarks is gewijzigd. Woordvoerster Maggie Young legt uit dat het programma iedere keer als je een sessie beëindigt de tijd en datum van BOOKMARKS.HTM vergelijkt met zijn eigen interne klok. De overstap van zomer- naar wintertijd leidt op sommige computers tot verwarring bij Communicator. "Het programma veronderstelt op dat moment dat je bookmarks zijn veranderd, terwijl ze dat niet zijn", aldus Young, "Door op OK te klikken zal de foutmelding èn de fout verdwijnen." De bug zal worden verholpen in de komende versie van Communicator (4.04), zodat het probleem zich niet voordoet als over een maand of zes de zomertijd weer van kracht wordt.