Wel heeft de internetprovider America Online (AOL) recht op het domein AOLfind.com, zo oordeelt de World Intellectual Property Organization (WIPO) in een zaak die AOL had aangespannen tegen het Canadese bedrijf Media Dial Communications dat de twee domeinen bezit. De WIPO is een VN-orgaan dat onder meer fungeert als arbitragecommissie bij domeingeschillen.

AOL eiste het recht op het domein Nudescape.com op, omdat de naam een 'verwarrende gelijkenis' zou vertonen met het Netscape-merk, dat in handen van AOL is. Een banner met de tekst 'Nudescape.com – The Site of Choice for AOL Users', die op de site van de sekssite staat, zou bijdragen aan de verwarring, zo betoogde AOL.

De WIPO wees de eis van AOL echter af. Volgens het VN-orgaan zijn 'scape' en 'nude' gewone Engelse woorden, waarop AOL niet het alleenrecht kan claimen. "Nudescape en Netscape zijn duidelijk niet identiek", aldus de WIPO. "Beide woorden bevatten de veel voorkomende beginletter 'N' en eindigen op 'scape'. Maar er zijn duidelijke verschillen. Zo is 'nude' een vierletterwoord en 'net' een drieletterwoord. Ook de betekenis is verschillend."