- Gisteren presenteerden we je een aantal links op het gebied van Mond en klauwzeer. Daar kun je de volgende twee aan toe voegen:
Informatie over Mond en klauwzeer van het Instituut voor Dierhouderij en Diergezondheid.
http://www.id.dlo.nl/mkz
De Nederlandse Vereniging van Dierentuinen(NVD) is een actie gestart om het algehele vaccinatieverbod op te heffen.
http://www.nvdzoos.nl - Geniet je nu al aanzien als nieuwskenner in je omgeving of ben je erg geïnteresseerd in nieuws en actualiteiten? Ben je niet bang landgenoten uit te dagen? Dan word je uitgenodigd om mee te doen aan de internetvoorrondes van NCRV's Nationale Nieuwsquiz. Vanaf 1 april tot 30 augustus worden vijf voorrondes op internet gespeeld. Er zal dan maandelijks een nieuwe spelronde online staan waarin 15 vragen gesteld worden over de voorafgaande maand, die deels betrekking hebben op je eigen provincie.
http://www.ncrv.nl/nieuwsquiz - In ICT-kringen heet een beurs of een soortgelijke bijeenkomst een 'event'. Dus een beurs waarop je heel veel in grijze pakken en mantelpakjes gehulde types over het internet hoort oreren heet The InterNetworking Event. Van 18 tot en met 20 april 2001 zullen meer dan 350 exposanten hun producten laten zien. Naast de beurs zijn er diverse seminars, een congres en een aantal themapaviljoens waarin actuele ontwikkelingen in de ICT worden getoond.
http://www.tine.nl - De Nationale Atlas Volksgezondheid geeft een geografisch beeld van de volksgezondheid en de gezondheidszorg in Nederland. Je kunt een antwoord vinden op vragen als: "Waar bevinden zich de ziekenhuizen? Waar is de sterfte het hoogst? Waar ondervindt men de meeste geluidsoverlast?" en "Waar zijn de wachtlijsten het langst?" Die laatste vraag is makkelijk te beantwoorden: in het ziekenhuis waarheen jij bent verwezen.
http://www.zorgatlas.nl - Voor Cyber Kids:
Je grootouders hadden er vroeger waarschijnlijk eentje en nu kun jij via een webhalte spelen met een kaleidoscoop.
http://www.bol.ucla.edu/~permadi/java/spaint