Zo willen Wretch en Yahoo gebruikerscontent gaan mixen met multimedia-applicaties zoals video. Momenteel is het voor gebruikers op Wretch mogelijk om te bloggen, video-bloggen en fotoalbums aan te maken. De site heeft eerder al aangekondigd, volgende jaar een soortgelijke dienst als die van Youtube aan te willen gaan bieden.

Doordat Wretch nu samen gaat werken met Yahoo heeft het bedrijf meer mogelijkheden voor investeringen in nieuwe diensten. Daarnaast is kunnen mensen dan ook de technologie en mogelijkheden die Yahoo biedt verwachten op de site, aldus Wretch in een statement.

De blogsite is de grootste blogsite van Taiwan, voor het blog van Yahoo, en heeft zo'n 2,8 miljoen geregistreerde leden. Ondanks de overname van Yahoo zal de site zelfstandig blijven opereren. Details over de overeenkomst werden niet vrijgegeven door de bedrijven.

De overeenkomst tussen Yahoo en Wretch ligt in de lijn van diverse overnames, waarin grote bedrijven zeer succesvolle bedrijfjes overnemen. Zo heeft Google in oktober de videosite Youtube overgenomen voor 1,65 miljard dollar en werd in september 2005 Skype overgenomen door Ebay voor 4,1 miljard dollar.