- Schilderes Anneke Boot maakt portretten in opdracht. En daarnaast schildert ze Franse en Italiaanse landschappen. Op een heldere webhalte kun je het een en ander bewonderen.
http://www.annekeboot.com - Vandaag, morgen en overmorgen vinden in het Italiaanse Baselga di Pine de Europese Schaatskampioenschappen plaats. Uiteraard houdt het onvolprezen Teletekst je vrijwel in realtime op de hoogte van de vorderingen van de helden op de smalle ijzers.
http://www.scg-nl.nl/events/speedskating/2000-2001/baselga
http://teletekst.nos.nl/cgi-bin/tt/nos/page/t/o/m/x/n/846 - Van de Nederlandse schaatsploegen heeft Spaarselect op het EK een grote inbreng. Stayer Gianni Romme moest weliswaar ziek thuis blijven, evenals Tonny de Jong, maar die laatste wordt vervangen door ploeggenote Annemarie Thomas. Op de webhalte van Spaarselect vind je ook info over andere ploegen.
http://www.spaarselect.nl/skating.html
http://www.gianniromme.nl - De maagd Maria heeft een zeer speciale plaats in het hart van Leo de Bondt. Hij zegt daarover op zijn website: "Ik geloof, dat Zij mij naar Haar Zoon Jezus leidde op een zeer speciale manier". Leo beheert zelfs een heuse For the Love of the Blessed Virgin Mary Webring.
http://members1.chello.nl/~l.de.bondt/indexnl.html - Voor Cyber Kids:
In een grijs verleden speelden we Zeeslag op een papiertje. Vandaag de dag kun je dit spel op het wereldwijde web spelen. je kunt op verschillende niveaus aan dit spel verslaafd raken. Vanaf de webhalte kun je bovendien een Windows 3.1-versie downloaden. http://www.xs4all.nl/~barend/indexnl.html