Analoog aan de beruchte muziekdownloadsite AllofMP3 is er sinds kort ook een website in de lucht die filmdownloads slijt tegen bodemprijzen: ZML.com. Dat meldt Ars Technica.

De website biedt meer dan duizend filmtitels aan, waarvan sommigen redelijk recent, zoals Simpsons the Movie, 300 en Transformers. Alles zonder DRM kopieerbeveiliging. De meeste films zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsversies en bestandsgrootten. Films in het formaat geschikt voor de PDA of iPod kosten twee dollar, volledige dvd-kwaliteit vijf dollar. Het populairste formaat, een DivX bestand van 700 mb, kost drie dollar.

Achter de videodownloadsite zit het Russische bedrijf IN Media LLC en het Britse Ullan Management LLP uit Manchester. IN Media beroept zich uiteraard, net als AllofMP3 deed, op een rechtsgeldige overeenkomst met de Russische BUMA/Stemra, de ROMS. Specifieker ROMS license LS-VK-IPK-05-136, daterend van 19 December 2005, zo staat te lezen op een zustersite Movies-Cooler.

De spotgoedkope muzieksite AllofMP3 werd eerder dit jaar onder grote internationale druk door de Russische autoriteiten gesloten, om terstond in een nieuwe vorm, als MP3Sparks, te reïncarneren.