- Het Nederlandstalige platform op het wereldwijde web voor amateur musici die Hongaarse, Roemeense, Russische en andere volks- of zigeunermuziek spelen heet Cimbalom . Er is ook een Engelstalig deel van het platform, dat is bedoeld voor de internationale uitwisseling van informatie en het tot stand brengen van contacten.
http://www.xs4all.nl/~jlo - In de uitzending van Lotto Weekend Miljonairs van zaterdag 6 januari was het zover: Hans Peters won, als eerste Nederlander, een miljoen gulden door alle vijftien vragen goed te beantwoorden. Wil jij ook een goed voorbereid gokje wagen? Kijk dan op de uitgebreide webhalte van deze winnaar want volgens Hans is de belangrijkste reden voor zijn succes de uitgekiende strategie die hij heeft gevolgd. En op zijn webhalte schotelt hij je een groot aantal tips en trucks op dit gebied voor.
http://www.hanspeters.net - Je kunt natuurlijk bij Lotto Weekend Miljonairs de vraag voorgelegd krijgen hoeveel een paar Baardagamen per week eet. Uit betrouwbare bron kunnen we je melden dat het goede antwoord luidt: zo'n vijftig krekels. Zo, dat spaart weer een lijflijn uit. Wat een Baardagaam is? Eh, ... daarover gaat een speciale website.
http://members.tripod.lycos.nl/baardagamen - Op de webhalte Airline en Airport Links vind je overzichtelijk gerangschikte links naar -op dit moment- 190 luchtvaartmaatschappijen en 275 vliegvelden verspreid over de gehele aardkloot.
http://www.airline.myweb.nl - Voor Cyber Kids:
Leuke flash-animaties vind je op de fraaie webhalte 4kids2play in de categorie├źn Denkwerk, Klik en sleep, Kleurplaat en Screensavers. Het is ook mogelijk om hier e-cards te versturen. http://www.computerlokaal.nl/4kids2play/index.html