Als er een plek is waar deze laptop op dit moment het beste tot z’n recht zou komen, dan is het wel op een beurs waar slimme kattenbakken de poep van je kat analyseren, WC-rol-robots je toiletpapier brengen, vliegende auto’s de show stelen en oprolbare televisies worden gepresenteerd. Toch schittert deze laptop daar in afwezigheid. En dat terwijl het bedrijf, Expanscape claimt al prototypes te verkopen.

"Wij verkopen nu al prototypes omdat we zien dat er een onmiddellijke vraag is naar deze computers in de DevOps, SecOps en CyberSecurity gemeenschappen," zegt het bedrijf.

Laten we eens kijken naar de specificaties: Er zit een Core i9-9900K in wat het bedrijf een "zwaar aangepaste ODM laptop" noemt.  En naar verluidt zit er ook een Nvidia GTX in. Officiele specificaties en prijzen komen later deze week, zegt Expanscape.

De grote aandachtstrekker is natuurlijk de grote hoeveelheid schermen, maar liefst zeven: vier 17,3-inch 4K panelen, drie 1920x1200 displays, "evenals een extra minidisplay dat systeemstatusinformatie en door de gebruiker te configureren inhoud weergeeft". Ja, dit is duidelijk CES-waardig.

 

Worden we ontmoedigd door het feit dat de website geen echt adres of telefoonnummer vermeldt, en dat beide "binnenkort" komen? Of dat de e-mail die we naar het e-mailadres van het bedrijf hebben gestuurd en waarin we om meer details en een prijs vragen, wordt gebounced? Een beetje, maar we geven het bedrijf het voordeel van de twijfel en wagen het erop. Als Razer het kan… (ok, dat waren er maar drie)

Dus als er een echte computer achter dit prototype zit (en ja, we zijn sceptisch) is het ontzettend jammer dat we er niet overheen hebben kunnen kwijlen bij CES. Misschien volgend jaar met, zeg maar, 12 beeldschermen?

Computer Computer