We hebben lang en hard gewerkt aan onze nieuwe website en zijn erg blij dat deze nu live is. Dit vieren wij door in samenwerking met Kingston de KC600 SSD weg te geven.

Kingston's KC600 is een SSD die is ontworpen om opmerkelijke prestaties te leveren. De KC600 maakt gebruik van de nieuwste 3D TLC NAND-technologie. Terwijl het een volledige beveiligingssuite met AES 256-bits hardwareversleuteling ondersteunt. De SSD beschikt over lees-/schrijfsnelheden tot 550/520MB/s tot 550/520MB/s.

Wil je deze geweldige SSD winnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “Weggeefactie” en de naam van het product. Dat kan je elke dag één keer doen totdat de volgende weggeef-actie online komt. Wij controleren of het e-mail adres waar je vandaan mailt in onze nieuwsbriefdatabase zit en selecteren willekeurig een winnaar.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Als je al lid bent van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je alleen maar een e-mail te sturen en je niet opnieuw aan te melden. Veel plezier en succes, we hopen dat onze nieuwe site je bevalt.