1. Retro gamen op de iPad met een joystick

ThinkGeek heeft de nieuwe Joystick-IT Arcade Stick uitgebracht. Daarmee is het voor iPad gamers mogelijk om veel hogere scores te halen. Plak het gewoon op je iPad en speel je favoriete spelletje. Dat moet dan wel een arcadegame zijn, want bij bijvoorbeeld Angry Birds of Fruit Ninja zal het weinig uitmaken.

Is een joystick alleen niet goed genoeg? Dan kun je altijd nog je laptop in een spelkast veranderen:

2. Een netbook voor gamers

Netbooks dood? Razer denkt de oplossing gevonden te hebben om de negatieve spiraal te kunnen doorbreken waarin de kleine laptops zitten sinds tablets hot zijn. Het bedrijf wil dat doen met de Switchblade, een netbook die gemaakt is voor gamen. Het apparaat beschikt over een 7 inch capacitief touchscreen, een nog niet uitgebrachte Atom processor, een 128 GB SSD, 3G en natuurlijk WiFi. Het apparaat heeft bovendien een toetsenbord dat per game ingesteld kan worden. De netbook draait Windows 7 en kan dus ook gewoon als tekstverwerker dienen.

3. Koptelefoon met Android

Fans van Android kunnen hun hart ophalen met de Nox Admiral hoofdtelefoon. Dat is namelijk de eerste, en voorlopig waarschijnlijk ook de enige, koptelefoon met het mobiele besturingssysteem van Google. Aan de rechterkant heeft het apparaat een klein touchscreen waarmee gebruikers het volume kunnen regelen. Omdat alle Android apps op de hoofdtelefoon draaien, kun je natuurlijk ook direct muziek via internet luisteren op het apparaat.

4. Een belachelijk kleine USB-stick

Deze USB-stick van Lexar is iets groter dan een USB-connector en dus verschrikkelijk klein. De opslagcapaciteit is echter enorm. Het grootste model uit de lijn heeft maar liefst de beschikking over 128 GB. Klein en praktisch dus. Ook als je paranoïde bent is dit een goeie USB-stick. Het ding ondersteunt namelijk standaard 128-bits AES versleuteling. Handig dat niet iedereen je bestanden kan lezen als je deze USB-stick eens kwijtraakt… Hoewel de kans klein is dat iemand hem vindt.

5. Een ijskoude PC

Deze casemod was de winnaar van Lenovo’s ‘What’s your idea of fun?’ wedstrijd. Door deze kast lijkt het alsof je computer iets te lang in de vriezer heeft gestaan. De LED-verlichting versterkt dat idee nog iets meer. Met recht een ‘coole’ computer.

6. Een biervat dat dubbelt als computer

NVIDIA ontwierp samen met een bierbrouwer een computer die je bier komt bezorgen als je daar zin in hebt. Buiten die tijd werkt het vat gewoon als een snelle computer met een Intel Sandy Bridge processor en twee GTX 580 videokaarten van NIVDIA. De chipmaker heeft helaas geen plannen om het apparaat ook echt uit te brengen.

7. Dansende stofzuigers

Je hebt er weinig aan, maar het is wel leuk om naar deze stofzuigrobots van Mint te kijken. De intelligente huishoudapparatuur heeft de juiste danspasjes voor het nummer Boom Boom Pow van de Black-Eyed Peas in ieder geval goed geoefend.

8. Overclockplezier

iBuyPower kwam op de proppen met de Erebus. Een naar 4,4 GHz overgeklokte computer die behoorlijk warm wordt. Mede daarom installeerde iBuyPower een koelsysteem dat de computer met water op een temperatuur van 60 graden houdt. Volgens de maker van het apparaat kan de processor trouwens nog verder worden overgeklokt.