Sonic Bundle

Wie kent deze super snelle blauwe egel niet? Sonic is bijna net zo bekend als Mario en er zijn door de jaren heen heel wat games van de mascotte uitgebracht op de pc. Nu heb je de mogelijkheid bijna alle moderne games in één keer op je pc te zetten en het mooiste is nog dat je zelf mag bepalen hoeveel je ervoor geeft.

De Sonic Bundle bevat: Sonic the Hedgehog 4 Episode 1, Sonic adventure DX, Sonic CD, Sonic & Sega All Stars, Sonic Adventure 2 inclusief Battle DLC.

Als je meer dan 6,33 euro neertelt voor dit pakket, krijg je er nog Sonic & All Stars Racing Transformed Collection, Sonic Lost World, Sonic Generations (inclusief Casino Night DLC) en Sonic the Hedgehog 4 Episode II.

Als je meer dan 13,15 uitgeeft komen daar nog Sonic Mania en Sonic Forces bij.

Assassin's Creed week

Ook Assassin's Creed wordt als bundel aangeboden. Alle games in deze serie worden aangeboden met een korting van 50 tot 67 procent. Hierdoor kan je sommige games voor minder dan 10 euro aanschaffen. Zelfs de allernieuwste game, Assassin's Creed Odyssey staat ertussen.

In elke versie reis je naar een ander tijdperk waarin je de mooiste en spannendste avonturen beleeft.

XCOM 2

XCOM 2 is het nieuwste deel in de geweldige XCOM-serie. Je moet de aarde beschermen tegen hordes aliens die een invasie gepland hebben. Je bestuurt een groep soldaten die de aliens moeten terugdringen. Wees zuinig op ze want, in tegenstelling tot veel andere games, als er eentje sterft, blijft hij/zij dood. Alle ervaring en skills die je soldaat had, ben je kwijt. Pas dus goed op. Voor je het weet verlies je een hele squad en zit je met een groepje rookies die het in hun broek doen van angst.

XCOM 2 is een tactische turn based game en je hebt dus alle tijd om al je acties goed uit te denken. Tussen de gevechten door houd je je bezig met de wat meer organisatorische taken. Denk aan financiën, het uitbreiden van je basis en onderzoek. De singleplayer game is al behoorlijk lang en elk gevecht speelt zich af in een gerandomiseerd gebied waardoor elk potje een unieke ervaring is. Daarnaast kan je ook los in een multiplayer setting waardoor je meer dan genoeg tijd kwijt bent met deze fantastische serie.

De game wordt nu met 75 procent korting aangeboden waardoor je maar 12,49 euro betaalt.

Mortal Kombat Komplete Edition

Heb je helemaal geen zin in de zoetsappige kerstgedachte en zet je het liever op een knokken? Geen probleem. Ook Mortal Kombat wordt met een dikke aanbieding aangeboden deze kerst. Deze gory vechtersserie heeft al jarenlang de aandacht van bezorgde soccermoms die bang zijn dat hun kroost verandert in een gewelddadige vechtersbaas na het spelen van deze games en dat is olie op het vuur van de makers die elk deel nog steeds grover en bloederiger maken.

De nieuwe versie, Mortal Kombat 11, is pasgeleden aangekondigd, maar deel 10 zorgt nog steeds voor dikke pret. Deze "Komplete Edition" bevat alle extra's die later zijn uitgebracht voor deze vechtgame en dankzij een korting van 75 procent is deze al voor 4,99 euro van jou.

Grand Theft Auto V

De game is al jaren uit en er blijft maar nieuwe content toegevoegd worden. De pc-versie is de allerbeste, uitgebreidste versie die je maar kan krijgen. Deze versie heeft onder andere een heuse video-editor aan boord waarmee je je GTA-avonturen mooi kan vastleggen en kan delen met de wereld. Bovendien zitten er allemaal handige extra instellingen in de game waarmee je de look and feel van de wereld helemaal naar je eigen hand kan zetten.

En die wereld, die prachtige stad genaamd Los Santos. De stad is gigantisch, maar ook de landschappen en wijken rondom de stad zijn levendig en er is meer dan genoeg te doen. Als je het volledige verhaal hebt uitgespeeld valt er nog steeds meer dan genoeg te zien en te doen en dan hebben we het nog niet eens gehad over het verslavende GTA Online-gedeelte.

Voor 14,99 euro is deze game van jou dankzij een korting van 75 procent.

Batman Games

De moderne Batman-games zijn stuk voor stuk toppers die je gerust kan aanschaffen en op Humble Bundle kan je dat nu toen voor een erg mooie prijs. Bijna alle games zijn nu in de aanbieding en worden met 75 procent korting aangeboden waardoor je gemiddeld 4,99 euro betaalt per Batman-game.

Dit geldt voor Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight, Batman: Arkham City Game of the year edition en Batman: Arkham Asylum Game of the year edition.

Bonus: Humongous Entertainment Collection

Leuk al die games, maar de meeste in deze lijst zijn toch voor de wat oudere gamers, maar gelukkig is er ook een bundel voor de kleintjes. De Humongous Entertainment collection (volume 1) bevat:

 • Fatty Bear's Birthday Surprise
 • Freddi Fish 2: The Case of the Haunted Schoolhouse
 • Freddi Fish 3: The Case of the Stolen Conch Shell
 • Freddi Fish 4: The Case of the Hogfish Rustlers of Briny Gulch
 • Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove
 • Freddi Fish and The Case of the Missing Kelp Seeds
 • Let's Explore the Airport (Junior Field Trips)
 • Pajama Sam 2: Thunder and Lightning Aren't So Frightening
 • Pajama Sam 3: You Are What You Eat From Your Head To Your Feet
 • Pajama Sam: No Need to Hide When It's Dark Outside
 • Pajama Sam's Sock Works
 • Putt-Putt® Enters the Race
 • Putt-Putt® Goes to the Moon
 • Putt-Putt® Joins the Parade
 • Putt-Putt® Saves the Zoo
 • Putt-Putt® Travels Through Time
 • Spy Fox 2 "Some Assembly Required"
 • Spy Fox in "Dry Cereal"

En dat voor maar 26,29 euro.

Al deze game kunnen worden geactiveerd op Steam en worden toegevoegd aan je Steam Library. En nu we het toch over Steam hebben, vanavond begint de Steam Wintersale. Nog meer games die je voor een mooie prijs kan aanschaffen.

Dat wordt een hele warme kerst.