Overwatch krijgt 29ste held(in)

In een leuke video die begint met cowboy McCree, die geniet van een appelpunt, wordt uiteindelijk cowgirl Elizabeth Caledonia 'Calamity' Ashe aangekondigd als 29ste held van Overwatch. Ashe maakt gebruik van een repeater geweer, dynamiet dat je kunt gooien en wanneer het in de buurt van een tegenstander is tot ontploffing kunt brengen door er op te schieten. Verder heeft Ashe een afgezaagde coachgun tot haar beschikking waarmee ze vijanden op een veilige afstand kan houden maar ook 'rocket jumps' kan uitvoeren. Haar ultimate is een lid van haar bende. Een uit de kluiten gewassen robot met grote geweren op zijn armen. Voor de echte fans is er nu ook Overwatch Lego. Daarnaast was er nog het nieuws dat er Overwatch cornflakes blijken te zijn...einde bericht.

Heroes of the Storm voegt Orphea toe

Tot nu toe komen alle Heroes of the Storm personages uit andere Blizzard games. Niet de net aangekondigde Orphea. Zij is speciaal voor HotS ontworpen. Orphea is de dochter van de Raven Lord en heeft de mogelijkheid om Death Magic te gebruiken in gevechten. Daarnaast draagt ze een lijkkist met zich mee. Is weer eens wat anders dan een rolkoffer.

World of Warcraft Classic komt in de zomer van 2019

Zoals de kop al zegt komt WoW classic ergens in de zomer van 2019 en is gratis voor mensen met een abonnement op World of Warcraft. World of Warcraft Classic laat de speler terugkeren naar hoe de game was toen hij begon in 2004 met een opgepoetste grafische presentatie.

Warcraft 3 Reforged aangekondigd

Na Starcraft is het nu de beurt aan Warcraft 3 om een flinke verfbeurt te krijgen van Blizzard's Classic Games division. De remaster heeft de naam Warcraft 3 Reforged gekregen. Alle modellen en hun animaties zijn onder de loep genomen. De user interface is herzien en de game kan nu in 4K worden gespeeld.

Heathstone trolt iedereen helemaal de moeder

De nieuwste uitbreiding voor Hearthstone is Rastakhan's Rumble. De uitbreiding speelt zich af in de Gurubashi Arena gelegen in World of Warcraft's Stranglethorn Vale. In deze nieuwe set kaarten draait alles om gladiator trol gevechten. Spelers kunnen zich opmaken voor 9 Loa animal gods en 9 kampioenen die voor hen de strijd aangaan. De uitbreiding is verkrijgbaar van 4 december 2018.

Diablo Immortal voor mobiel aangekondigd

Er gingen veel geruchten dat er een nieuwe Diablo aan zat te komen of misschien een remake van Diablo 1 of 2, maar helaas bleek het een Diablo voor mobiele apparaten te zijn. Diablo Immortal is gemaakt samen met NetEase Games en speelt zich ergens tussen Diablo 2 en 3 af. Er zijn 6 verschillende klassen om uit te kiezen: Monk, Wizard, Barbarian, Necromancer, Demon Hunter en de Crusader. De game ziet er prima uit, maar hoe het bestuurt en hoeveel microtransacties in de game zijn verwerkt is nu nog onduidelijk. Fans van Diablo die aanwezig waren bij de BlizzCon presentatie reageerden met boegeroep en cynische opmerkingen tijdens een live panel. Daarnaast zijn de reacties onder de trailer en het aantal dislikes op de trailer verre van positief te noemen.