In Deracine kun je een pop vinden genaamd de Fiona doll. Deze pop kan het 'make contact' armgebaar maken. Zonder al te veel spoilers kun je via dit gebaar contact maken met de mysterieuze monsters in Bloodborne.

De omschrijving van de Fiona doll lijkt ook te refereren naar Bloodborne. "A doll of the stone girl Fiona who appears in the unfinished tale. When a person has a bad dream, Fiona appears and helps them flee", Fiona lijkt de naam van de doll in Bloodborne te zijn bij wie je upgrades koopt in the hunters dream. Er wordt zelfs verwezen naar de droom, of beter nachtmerrie waar Fiona in verschijnt om hen te helpen deze te ontvluchten. Het interessantste is echter de zinsnede "the unfinished tale". Hiermee lijkt gehint te worden dat het verhaal van Bloodborne nog niet is afgerond en dat dit dus in een tweede deel moet gebeuren.

Fans hopen al enkele jaren op een vervolg op het in maart 2015 verschenen Bloodborne. Toen tijdens de Game Awards 2017 een bijzonder vage, korte teaser van een nieuwe From Software-game werd getoond stond heel YouTube vol met analyses waarom deze teaser wel of juist niet de aankondiging van Bloodborne 2 was. Tijdens de E3 2018 bleek de teaser over een geheel nieuwe game te gaan, namelijk Sekiro: Shadows Die Twice die in maart 2019 verschijnt.