Anonymous heeft uit protest tegen de arrestaties meer dan 30 domeinnamen van Panda Security gedefaced, meldt Zdnet. Ook zijn de emailgegevens van 114 medewerkers buitgemaakt en online gepubliceerd. Verder zijn interne servergegevens vrijgegeven.

De reden voor de 'wraak' op Panda is dat PandaLabs technisch directeur Luis Corrons lof heeft geuit over de arrestaties van vijf hackers die betrokken waren bij Anonymous-splintergroep LulzSec. Zij werden door de FBI opgepakt na vermeend verraad door hun vermeende leider 'Sabu' die hen zou hebben verlinkt. Het bericht van Corrons is op het moment van schrijven offline.

Aanval door Antisec

De aanval is gedaan door Antisec, een splintergroepering van Anonymous. De hackers beschuldigen Panda ook van het meewerken aan hulp aan opsporingsdiensten bij eerdere arrestaties van hacktivisten van de groep. Corrons ontkent dit op Twitter.

Voor zover na te gaan zijn 36 pagina's van Panda geraakt door de aanval. Op de pagina's staat een lang statement van Antisec waarin gerefereerd wordt naar de arrestaties van deze week van de 'top' van LulzSec. "Anonymous bestond al voor LulzSec en zal blijven bestaan", stond er onder meer. De getroffen pagina's zijn inmiddels offline gehaald.