De gegevens zijn niet voorzien van de namen van de betreffende klanten, maar de afzonderlijke belnota’s zijn wel gekoppeld aan een klantnummer. Te zien valt naar welk nummer er is gebeld, hoelang gesprekken duurden en hoeveel dat kostte. Ook wordt gesplitst naar gesprekken of sms-berichten.

LycaMobile was niet bereikbaar voor commentaar. Onduidelijk is dus hoelang de data al is in te zien. De rekeningen komen vrijwel allemaal uit de eerste dagen van februari van dit jaar. Sommige pdf’s zijn niet in te zien, maar Google’s snelle weergave geeft wel toegang tot de gegevens. Ook de weergave toont de data.

Update 14.25 uur: Een lezer van Webwereld meldt dat de site van LycaMobile lekker is dan in eerste instantie blijkt. Ook de logbestanden van de telecomprovider zijn publiekelijk toegankelijk. "Deze logs bevatten zogenaamde “session ids”, waarmee het mogelijk is privé-gegevens van een ingelogde gebruiker te achterhalen door middel van session hijacking", mailt de bron die studeert aan de TU Delft. "Met wat kennis van zaken (en firebug + firecookie) is dit eenvoudig voor elkaar te krijgen."