Onze mailbox werd ook dit jaar weer bestookt met hoogst opmerkelijke vragen en suggesties, en met ronduit bizarre e-mail. Een kleine bloemlezing.

Bedreigd door magnetronhackers

"Ik ben een ontwikkelaar van film en muziek. Ik ben bezig met de DVD en CD label 'infinite'

De infinite label is een wijzer waarop je kan uitmaken dat een film of muziek nummer oneindig lang door gaat in alle mogelijkheden. Dit is tot op heden toe moeilijk te maken. Zeker omdat mijn computer steeds opnieuw word gebroken door anderen. Ik word toegesproken en zelf bedreigt in mijn eigen werkomgeving.

Mijn Computer is niet te beveiligen. Ik denk dat 'infinite' niet snel gemaakt kan worden als andere zich met dit bemoeien. Ik krijg ze niet van mijn computer af.

Ik denk dat het gaat om Hijackers en gewone inbrekers. Ik kende mensen en zij hebben ook niet te melden hier bij mij onder de bladzijdes dat dingen zoals dit gebeuren en dat dit tegen gehouden moet worden.

Elke computer beveiging hier word gebroken. Ik ben een XP bezitter. Een amateur ontwikkelaar die proffesioneel wil werken en straks ook als bedrijf. Maar met al die reclame systemen op computers en zelfs in waterkokers en magnetrons kan ik weinig doen.

Ik krijg geen tijd om mezelf te concentreren.

Ik krijg geen steun van ontwikkelaars en computer gebruikers. Oneindige muziek en film word tegengehouden. Mensen lijken eerder het lichaam van de in de film en muziek aanwezige te willen horen en zien. Dat hoor ik vaker uit mijn machine en omgeving.

Ik baal ervan. Mijn scanner kukt het niet om de computer schoon te houden."

Navigatie in de scootmobiel

"Ik bestuur een Scootmobiel; kan ik met de G1 dan een route uitzetten en zo de weg vinden?"

De paperclipfetisjist

"Mijn hobby is het verzamel van paperclips met bedrijfslogo. Nu wil ik U vragen of U mij wilt helpen om mijn verzameling uit te breiden. Als U in het bezit bent van paperclips ,heb ik daar veel interesse in, en zou ik die graag willen ontvangen a.u.b."

Last van lichtflitsen

"Ik heb constant last van virussen. Ze zijn er met virus scanners niet af te halen. Mensen flitsen ook lichtjes naar binnen. Ze kopieren wat binnen aanwezig is. (Schermswipen)

Is hier iets aan te doen? Ze maken ook Willem Alexander van Nassaurus belachelijk in mijn naam. Ze willen mij de schuld toewijzen. Ik kan ze niet tegen houden."

Webwereld koopt fotowinkel

"Maart 2006 kocht ik een kodakfototoestel , C-360. Ik kocht het bij Kral in de Middenwaard in Heerhugowaard. Deze winkel is weg en KPN Webwereld heeft een gedeelte overgenomen.

Het toestel heeft en malfinctie die ik niet kan oplossen. ik heb een garantie tot maart2009.

Kunt U mij zeggen waar ik terecht kan voor een eventuele reparatie?"

Een bropmeem

"groejes ik heb bropmeem met mijin msn voor mijin wacht woord en ik wil tureg hoe kan ik tureg krijgen"

Mail van Maxima...?

"Misschien weten jullie hoe ik dit kan oplossen. Als je mijn naam googeld op internet verschijnt er ook een of ander dom berichtje aan Maxima en Willem Alexander. Hoe kan dat eruit gehaald worden? Of moet ik dan bij Google zijn? Hoop dat jullie een TIP hebben! Dank voor de moeite en groet"