Op de twee sites stond enige tijd een pagina (link naar mirror) waarin enkele bekende figuren uit de hackersscene als Gerrie en Fluffy Bunny de groeten werd gedaan. Daarnaast werd nog een kritische opmerking geplaatst over de aandacht voor de slachtoffers voor de aanslagen in de Verenigde Staten en het gebrek aan aandacht voor slachtoffers van de hongersnood in Afrika.

Op zowel Gathering of Tweakers als op Fok! is de pagina inmiddels verwijderd en de site weer hersteld. In een mededeling op de site stelt Fok! dat de kraak 'behalve wat imagoverlies en een rotgevoel' geen gevolgen heeft gehad.

De hacker heeft zich volgens de verklaring 'alleen beziggehouden met het defacen' en daarom zouden geen wachtwoorden van gebruikers zijn buitgemaakt. Op Tweakers ontbreekt een toelichting op de hack.

In de fora van Tweakers en Fok! wordt al de hele dag driftig gediscussieerd over de hacks. Nogal wat bezoekers doen de ontsiering van de pagina's af als 'lame' geintjes en proberen te achterhalen wie de dader is.