De techniek regelt niet alleen een factuur, maar geeft ook de gebruiker ook echt inzicht in duur rijgedrag. Om het eens uit te proberen springen we dan ook in een auto en proberen het systeem uit om te realiseren dat rijden tijdens de spits dan opeens behoorlijk prijzig kan zijn.

In het reguliere nieuws spreken we met Jasper Bakker van Webwereld ook over NXP, maar dan over het sluiten van de fabriek in Nijmegen. Ook hebben we het over de belachelijke bonus compensatie voor de Cisco-top. Ook komt het snellere breedband dat gemeenten mogen financieren ter sprake, terwijl in Zuid-Afrika ADSL trager in het vervoer van data is dan een postduif. Microsoft dicht een protocollek in TCP/IP, terwijl de gebruikers van Windows XP en 2000 het nakijken hebben. Kortom weer een leuke, volle aflevering.

ICT Roddels is een wekelijkse podcast van Brenno de Winter in samenwerking met Webwereld, waarbij we spreken over het nieuws uit de ict-industrie, leuke wetenswaardigheden en met regelmaat ook interviews hebben.