Direct na het bekend worden van de ramp in New York en Washington, bleken vele (voornamelijk Amerikaanse) webservers de grote vraag aan informatie niet aan te kunnen. De websites van de grote Amerikaanse networks bleken lange tijd onbereikbaar. Ook de websites van de BBC en de Nederlandse omroepen bleken de grote vraag in het begin niet aan te kunnen. In de loop van de dag namen de problemen af en kwamen steeds meer sites weer online. Waarschijnlijk ook omdat veel mensen hun toevlucht zochten tot de oude media als televisie en radio die wel te ontvangen waren. Inmiddels staat het internet bol van de informatie over de aanslagen. Foto's, ooggetuigenverslagen en videobeelden. Hieronder volgt een overzicht van de sites waar informatie gevonden kan worden.

Nederlandse sites

Zowel op de websites van de publieke omroepen als de commerciële omroep zijn beelden en foto's te vinden van de aanslagen op New York en Washington. Via de server van het NOB kan naar beelden van de berichtgeving op Nederland2 gekeken worden. Verder is via de websites van de diverse omroepen de berichtgeving eveneens op de voet te volgen. Novatv en 2Vandaag. Gebruikers met een breedband internetverbinding kunnen via RTL nieuws naar nieuwsuitzendingen in goede kwaliteit kijken.

Amerikaanse sites

CNN, een van de drukbezochtste sites ter wereld bij dit soort rampen, kwam al snel met een zwaar uitgeklede versie van zijn sites. De 'lichte' pagina maakt meer verkeer mogelijk. Daarnaast brengen de websites van MSNBC, ABC en CBS ook snel het laatste nieuws. Op de website van Poynter.org is een overzicht te zien van de voorpagina's van Amerikaanse kranten.

Webcams

De Washington Post heeft een webcam op het Pentagon gericht die elke minuut geüpdate wordt. Daarnaast is op de website van Truelook een webcam te zien die gericht is op de zuidpunt van Manhattan waar de Twin Towers stonden.