Op de servicepagina van Telfort wordt er melding gemaakt van twee storingen waar klanten van de provider rekening mee dienen te houden. Zo blijkt er in Amsterdam centrum en omstreken een storing op te treden bij zowel de telefonie als de adsl-dienst van Telfort.

Daarnaast meldt de site dat er op "diverse locaties" problemen waren met internet via Telfort, maar dat deze inmiddels opgelost zijn. De telefonische helpdienst van Telfort kon verder weinig duidelijkheid verschaffen en ons werd verteld dat er ook op landelijk niveau een storing was die vooral Telfort-klanten trof die gebruik maken van het netwerk van KPN. Bij KPN is er echter niets bekend over een storing.

Een perswoordvoerder van Telfort bevestigt dat er op dit moment inderdaad een storing is, maar dat deze zich beperkte tot het centrum van Amsterdam en directe omgeving, maar dat de oorzaak van deze storing nog niet achterhaald is. Zij gaf aan dat de oorzaak 'iets in het netwerk of in de apparatuur' kon zijn. Uiteraard werd er hard aan gewerkt om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.

De zegsvrouw weet wel dat er bij een co-locatie (serverpark) een storing was opgetreden, maar de exacte details hiervan zijn op het moment van publicatie nog niet bekend.