Eén van de websites die getroffen is door een defacement is die van het Olympisch Stadion. Volgens Jurryt van de Vooren van het Olympisch Stadion werd de site vrijdag offline gehaald toen de hack ontdekt werd. Nadat de site weer online gezet was, werd hij zaterdag echter opnieuw gehackt.

Provider Protagonist, die de website van het Olympisch Stadion host, wijt de hack aan het contentmanagementsysteem. Volgens een helpdeskmedewerker van Protagonist veroorzaakt een oude versie van Mambo de problemen. Het systeem zou bugs en kwetsbaarheden bevatten die het hacken mogelijk maken. Hij raadt beheerders van websites dan ook aan om recente versies van het systeem te installeren.

De gehackte pagina van het Olympisch Stadion toonde een afbeelding van een militair die door het vizier van zijn geweer kijkt. Op de pagina prijken tevens de halve maan en ster die ook in de vlag van Turkije zijn terug te zien.

Ook diverse andere sites blijken gehackt, waaronder de forumpagina's van websites houdenvanhennen.nl en deinternetkrant.nl. Laatstgenoemde sites hebben ook de signatuur van Alpturktegin en tonen een foto van een kind en de tekst 'Baby Murderer'. De boodschap lijkt gericht tegen de Koerdische Arbeiderspartij PKK. Of ook hier een lek in Mambo de oorzaak is, is niet bekend.

Vincent de la Mar van Televisiedigitaal.nl verklaart dat zijn website Televisiedigitaal afgelopen week ook gehackt was, maar inmiddels – met hulp van de hacker – weer online staat. "Op de gehackte pagina stond een e-mailadres en daar heb ik naar gemaild. Ik heb de hacker gefeliciteerd en gevraagd hoe hij de site gehackt had", aldus De la Mar. Hij kreeg een e-mail terug waaruit bleek dat hij zijn contentmangementsysteem moet updaten. Hier ging het om Joomla, niet om Mambo.