Daarmee komen de browsers op respectievelijk 3.0.2 en 2.0.0.17. Voor de nieuwere versie worden elf bugs verholpen, waarvan zes als 'kritisch' zijn aangemerkt door de maintainer. De patches worden voor 3.0.2 in vijf beveiligingsberichten beschreven, terwijl 2.0.0.17 negen berichten nodig heeft.

Vier stabiliteitsfouten in de systemen voor rendering, opmaak en de JavaScript Engines maken het volgens de advisory mogelijk om de browser te laten crashen, wat op zijn beurt potentieel kan leiden tot de mogelijkheid tot uitvoer van willekeurige code.

Een andere bug maakt het mogelijk om de XPCNativeWrappers te vervuilen, waardoor willekeurige code met meer bevoegdheden kan worden gedraaid. Mozilla adviseert voor deze, en ook voor de andere kritische fouten, om JavaScript uit te schakelen zolang de patches niet kunnen worden toegepast.

Deze fouten gelden, met uitzondering van de bugs in de layout-engine en de rendering, ook voor Firefox 2. In deze versie zijn verder fouten in de parsing routines aangepakt, en is een XSS-kwetsbaarheid verholpen. Versie 2 van de browser wordt in december door Mozilla gestaakt, waarna gebruikers het advies krijgen om op Firefox 3 over te gaan.