EnVision is ooit ontwikkeld door Network Intelligence, voordat het werd overgenomen door EMC en werd toegevoegd aan RSA, de beveiligingsdivisie van EMC. Het is Security Event Management software, die alle loggegevens uit een organisatie verzamelt en er bruikbare informatie van maakt.

Het platform is vernieuwd om security managers relevante real-time informatie te leveren. Zo zijn de correlatieregels voor het ontdekken van ‘high priority’ bedreigingen verbeterd. Ook is het zicht op de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen verhoogd, onder andere door het leveren van uitgebreide rapporten over het ontstaan en escaleren van incidenten en hoe er op is gereageerd. Met deze informatie in de hand kunnen security managers beter prioriteiten stellen en die omzetten in duidelijke richtlijnen.

Voor kleine en middelgrote bedrijven biedt RSA twee hardware modellen. De ES-1260 ondersteunt 600 apparaten en 1200 gebeurtenissen per seconde. De ES-3060 gaat tot 1200 apparaten en 3000 gebeurtenissen per seconde.

Bron: Techworld