De sm-meesteres rekent wegens de populariteit van de 'fakerslijst' inmiddels twee euro sms-kosten voor toegang tot de online lijst, zo verklaart ze in een interview met de Gazet van Antwerpen. Collega-prostituees krijgen wel gratis toegang tot de lijst met voornamen en telefoonnummers. Veel van hen reageren volgens Hotmarijke enthousiast en overwegen zelf ook een lijst te maken.

Het bestaan van de fakerslijst lekte vorige week uit via een lezersbrief in het Vlaamse tijdschrift Humo. Dit was voor de prostituee aanleiding voor het 'slot' op de lijst. Hotmarijke verklaarde tegenover de Gazet dat ze in overleg met haar man besloot om op haar site een link te creëren naar een Excel-bestand met de gegevens van klanten die niet komen opdagen.

Volgens Hotmarijke scheppen sommige afbellers er genoegen in om zichzelf te bevredigen terwijl ze naar haar website kijken, op het moment dat ze eigenlijk een afspraak hebben. Ze zouden de gedachte dat de meesteres op hen zit te wachten 'leuk vinden'.

Zwarte lijst

De prostituee gebruikt de lijst ook als zwarte lijst. Wie op de lijst voorkomt, kan geen afspraak meer maken. Overigens blijkt Hotmarijke wel bereid om namen van de lijst te verwijderen, tegen een vergoeding. "Ik heb er verschillende aan de lijn gehad die bereid waren 150 euro te betalen om van de lijst geschrapt te worden. Geen probleem, dat doe ik dan." 150 euro is ook het uurtarief van de meesteres.