Google Pixel Stand

Google's nieuwe Pixel Stand ziet er strak uit en heeft een snellaad-functie met een vermogen tot 10W. De stand kan de nieuwe Pixel 3 en Pixel 3 XL smartphones zowel in horizontale als verticale stand opladen. De stand kan ook overweg met Google Assistant, waardoor functies zoals "Niet storen" automatisch worden ingeschakeld wanneer de telefoon op de stand wordt geplaatst, of een Sunrise Alarm dat de toename van omgevingslicht gebruikt om iemand te wekken.

De stand wordt geleverd met een 1,5 meter lange USB-C naar USB-C (universele) voedingskabel. De Pixel Stand is niet makkelijk te vergrijgen, maar als je een beetje je best doet kan je er een op de kop tikken voor ongeveer 79 euro.


AUKEY Wireless Charging Pad

Deze draadloze lader is een van de kleinste die we hebben getest. Het is slechts 1,27 centimeter dik en 8,6 centimeter breed. Deze lader won de internationale productontwerpprijs van het Design Centrum Nordrhein Westfalen in Essen, Duitsland. En dat voor maar ongeveer drie tientjes.

CHOETECH Qi Lader

En als je dacht dat het niet goedkoper kon... CHOETECH krijgt het voor elkaar een goede snellader (7,5 Watt) op de markt te brengen die er ook nog eens strak en plat uitziet, voor slechts een tientje.


Anker Powerport

De Anker Powerport is voorzien van temperatuurregelaars zodat de pad niet oververhit raakt en een "energiezuinige" stationaire modus die zichzelf uitschakelt zodat je apparaat niet overlaadt.

Het LED-indicatielampje kan verschillende dingen aangeven: Rood betekent dat het apparaat klaar is om op te laden, blauw geeft aan dat het aan het opladen is, en beide kleuren samen laten je weten dat het apparaat volledig is opgeladen. Knipperende lampjes betekenen dat er een niet-ondersteund apparaat is gedetecteerd. Anker raadt gebruikers aan de smartphone uit de hoes te halen alvorens deze op de lader te leggen om een effectieve lading te kunnen garanderen.

De Powerport kost 13,99 euro

Yolike Fast Wireless Charger

Als jee een fan bent van hout, kijk dan eens naar de draadloze lader van Yolike. Oké, het apparaat is niet van echt hout, maar van een synthetisch materiaal dat erg op hout lijkt. De twee geïntegreerde laadspoelen geven je de mogelijkheid je toestel horizontaal of verticaal te plaatsen. En heeft een snellaadfunctie (10W).

De lader kost 39,80 euro


Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand

Samsung verkoopt al enige tijd verschillende laders en ze werken praktisch allemaal perfect. Als we er dan toch eentje moeten kiezen, gaan we voor de beste prijs/prestatie en dan komen we uit bij een wat ouder model: de EP-NG930. Deze lader wist in de tijd dat deze uitkwam al een aardige indruk te maken en is nu flink in prijs gedaald waardoor je nu nog maar 27,50 euro hoeft neer te tellen.

Belkin Boost Up Wireless Charging Pad

Belkin werkt al jaren samen met Apple op het gebied van (smartphone) accessoires en heeft door de jaren heen een hele hoop goede producten op de markt gebracht. De Belkin Boost Up Wireless Charging pad heeft zichzelf al lang en breed bewezen en is nog steeds een aanrader. Deze 7,5W snellader heeft bescherming tegen oververhitting en schakelt zichzelf ook niet vroegtijdig uit.

Deze lader wordt vaak gepromoot als draadloze lader speciaal voor de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus, maar werkt net zo goed op alle andere Qi-compatible apparaten.

Deze lader heeft een hele tijd rond de zestig euro gekost, maar wordt nu op veel plekken voor iets minder dan 40 euro aangeboden.


Mophie Wireless Charging Base

Nog een fabrikant die nauw samenwerkt met Apple, en zelfs te vinden is in de fysieke Apple winkels. Deze no-nonsense-puck heeft een 7,5W snellaadfunctie en een anti slip coating die je smartphone krasvrij moet houden.

Deze draadloze lader is ook in de aanbieding en verwisselt nu voor 44,95 euro van eigenaar.

Zealsound 2-in-1-lader

ZealSound beweert dat zijn dubbele draadloze lader zijn output kan aanpassen aan het mobiele apparaat, of het nu een Android, Apple smartphone of een Apple Watch is. De pad heeft twee oplaadoppervlakken die 10W, 7,5W, 5W of 2,5W laadvermogen overbrengen. ZealSound stelt dat het oplaadstation elk Qi-enabled apparaat 15% sneller kan opladen vanwege de "zeer efficiënte componenten en geavanceerde chipset".

Dit laadstation kost 32,99 euro.


RavPower Fast wireless Charger

Deze snellader kwam al eerder goed uit onze tests. De RavPower Fast wireless charger kan apparaten snelladen met 10W en is daarmee een van de snellere laders van dit artikel en niet eens duurder. Voor 29,99 euro is deze lader van jou.