Aquapac

Deze iPad-case is voor wie echt geen moment meer zonder zijn iPad kan. Er zijn nog maar een aantal situaties te bedenken waar het gebruik van een iPad niet mogelijk is. Zo is het misschien niet zo handig om je iPad mee te nemen bij het berg beklimmen, de wilde natuur in of gewoon in bad. Maar goed, in die zeldzame situaties wil je dan ook juist even niets te maken hebben met dit soort gadgets, toch? Fout, zegt producent Aquapac. Met de Whanganui case kunnen we ook in die omstandigheden vrolijk door-iPadden. Hij is namelijk volledig waterdicht.

Je iPad wordt bovendien nóg multifunctioneler met dit accessoire. Zo kun je de iPad opeens ook gebruiken als super-de-luxe zwemplank of kun je in een kano heerlijk ontspannen iPaddelen. Hij zou zelfs je leven kunnen redden bij een schipbreuk door als drijfhout te fungeren!

Magic Cube

Dit apparaatje is misschien redelijk nutteloos, maar toch best cool. Met de Magic Cube wordt er namelijk met laserstralen een toetsenbord geprojecteerd op een willekeurig oppervlak. Vervolgens worden de toetsen die je aanraakt via Bluetooth naar je iPad verstuurd en verwerkt alsof je op je iPad zelf zit te tikken.

De grote vraag blijft alleen waarom het handiger zou zijn om via een oppervlak waar lasers op geprojecteerd zijn te tikken in plaats van op de iPad zelf. Bovendien zijn er genoeg opties voorhanden als je het touchscreen niet handig vindt typen. Maar hiermee kun je in elk geval je mailtjes voortaan tikken op je harige bierbuik, als je dat zou willen!

Vleescase en iWorst

De Vleescase, ofwel Bacon Case, wordt gesierd door eenvoud. Deze iPad hoes is gemaakt door een heuse kunstenares. De link tussen een iPad en een plakje bacon ontgaat ons een beetje, maar gelukkig kun je je Apple-gadget met de iWorst besturen, zodat je stijl in elk geval coherent blijft.

Een mooie mental image voor de modeliefhebbers onder ons: Lady Gaga in haar vleesjurk met bijpassende Vleescase die een iPad bedient met haar iWorst. Once it has been seen, it can never be unseen...

iCade

De iCade is redelijk bekend. Dat komt misschien doordat het de 1 april grap van Think Geek was. Voordat je denkt dat wij er dik een jaar later alsnog ingestonken zijn... omdat er zo'n grote vraag naar bleek te zijn, is hij nu daadwerkelijk geproduceerd! Velen wareb namelijk teleurgesteld toen de iCade een 1 april grap bleek. Op 7 juli komt de iCade alsnog uit en hij is nu al te pre-orderen. Zo kunnen liefhebbes van klassieke arcade spellen toch nog Asteroids spelen op de iPad met een knuppeltje in hun handen!

iPad t-shirt

Dit t-shirt zou je kunnen omschrijven als het toppunt van patserig, gekruist met het toppunt van geeky. Het is een t-shirt waar je een iPad in kunt doen, op zo'n manier dat hij volledig zichtbaar is en op je buik hangt. Dat betekent dus dat je in de praktijk een t-shirt hebt dat elke keer een andere 'opdruk' heeft.

Even een klein doordenkertje: waarschijnlijk zullen er weinig mensen zijn die hier dood mee gevonden willen worden, maar degene die er wel dood mee gevonden worden, zullen waarschijnlijk geen iPad meer in hun shirt dragen...