Voor de snelle beslisser; de iPhone Xr bij KPN is een goede keuze. De iPhone 8 is een toestel wat op de markt kwam op 22 september 2017. Dat maakt het toestel 2 jaar oud. Voor de meeste Android toestellen is dit oud. Voor een iPhone is dit relatief gezien gemiddeld. De meeste iPhone modellen krijgen namelijk nog 5 jaar lang updates. Dat betekent dat de iPhone 8 nog zeker 3 jaar economische restwaarde heeft. Het is ook tevens ook het laatste model wat nog een fysieke thuisknop heeft. Het was ook het eerste model dat draadloos opladen ondersteund en een zeer goede accuduur heeft.

Het toestel zelf weegt maar 147 gram en heeft een scherm dat 4.7 inch groot is. De iPhone 8 maakt ook gebruik van de A11 Bionic chip. Dat maakt het voor de prijs een zeer aantrekkelijk toestel. Zeker als de iPhone 8 nog 3 jaar mee gaat. Maar dan moet je het toestel niet laten vallen.

De iPhone Xr is gelanceerd in 2018 in zit in de huidige line up van actuele toestellen. Apple heeft de iPhone Xr uitbracht naast de iPhone Xs en de Xs Max. De iPhone Xr is het budget vriendelijke model en dat maakt het meteen het bestverkopende iPhone toestel van 2019. De meeste iPhone gebruikers willen namelijk gewoon een goed toestel en dit ziet Apple terug in de cijfers. De iPhone Xr onderscheidt zich van de iPhone 8 op meerdere vlakken. De iPhone Xr heeft een all-screen ontwerp. Dit wordt slechts onderbroken door de notch aan de bovenkant. Dit betekent ook dat de iPhone Xr geen thuisknop heeft. Het scherm heeft een afmeting van 6.1 inch en is hiermee een slag groter dan de iPhone 8. De iPhone Xr heeft Face ID en kan door middel van gezichtsherkenning unlocked worden. Binnen in het toestel is de A12 Bionic chip te vinden. Deze krachtige chip is nodig voor betere foto's of AR-ervaringen. Het zorgt ook voor een beter stroomverbruik en betere grafische prestaties. Dit toestel is eind 2018 op de markt gebracht. Dat betekent dat er nog 4 economische jaren voor gebruik aan zit.

Voor de iPhone gebruikers zijn beide toestellen een goede keuze. De economische restwaarde is een goede manier om een keuze te maken en anders komt er volgend jaar gewoon weer een ander model. Dit is een samenwerking.