Vooral de valse bescheidenheid in deze rapvideo steelt de show. HTC, al lang geen hoogvlieger meer in de door Apple, Samsung en Google gedomineerde smartphonewereld, blaast wel wat hoog van de toren. Zowel Samsungs telefoons ("We own the universe, your galaxy is overrated") als Apple ("it took you copycats six times to get it right") worden aangevallen in het rapnummer.

Daarin zien we verder volwassen mannen verkleed als iPhone en HTC-telefoon een wedstrijdje gewichtheffen, gevaarlijk gemaskerde mannen en rappers met grote gouden HTC-kettingen om.

Grappig bedoeld of een serieuze poging van borstklopperij? Oordeel zelf. Wij moesten ook even met onze ogen knipperen tijdens het zien van "Hold the Crown". O ja, voor de echte liefhebbers is er ook nog een interview met de schrijver van de rap, Doc G.

Waar zagen we dat eerder?

In 2012 kwam een andere kleine speler, BlackBerry, eveneens met een bizarre muziekvideo. Op het nummer 'Keep on Loving You' van REO Speedwagon was een tekst toegevoegd waarin de leiding van het Canadese bedrijf stelde dat er toch echt een prachtig platform aankomt. En dat ontwikkelaars daar een belangrijke rol in spelen.