Webwereld biedt al veel langer een speciale versie van de website die is afgestemd op mobiele telefoons en smartphones, en veel bezoekers weten deze ook te vinden. Om de site nog sneller te bereiken, kunt u voortaan een speciale snelkoppeling downloaden die u in het hoofdmenu van uw mobiele telefoon plaatst.

Om deze snelkoppeling naar de mobiele uitvoering van Webwereld te downloaden, surft u met uw mobiele browser naar de overzichtspagina met mobiele snelkoppelingen. Daar staan varianten voor een aantal van de meest gebruikte mobiele telefoons.

iPhone en Andoid

De iPhone- en Android-applicaties zijn speciale readers waarmee u snel en eenvoudig onze nieuwsberichten kunt lezen. Beide applicaties zijn gratis te downloaden via de iTunes App Store en de Android Market. Volg voor de iPhone deze directe link, of kijk op de mobiele overzichtspagina, of zoek vanaf uw telefoon naar Webwereld.

Zowel de snelkoppelingen als de mobiele applicaties zijn ontwikkeld door The Saints, een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van mobiele software. Het team van Webwereld wil The Saints bij deze graag bedanken voor de flexibele opstelling, het vermogen om creatief mee te denken en de perfecte uitvoering.

Een overzicht van de mobiele applicaties van Webwereld vindt u hier.