De medewerkers binnen je bedrijf gebruiken heel andere software dan jij voor ze beschikbaar hebt gesteld. Dat weet je, maar weet je ook welke dat zijn en waarom ze daaraan de voorkeur geven? We hebben aan de hand van de reviews op G2 Crowd, een reviewsite voor zakelijke software, een lijst gemaakt met de meest gewaardeerde tools voor de MKB-markt gemaakt. Sommige zal je kennen, een aantal niet. Geen Microsoft of Salesforce dit keer, dus niet te complex en zeker niet te duur.


eSignLive

Software: Je kan documenten beveiligd online ondertekenen, via elk apparaat. Start met 20 dollar per maand. Lees meer.

Rating: 9.45

HelloSign

Software: Snel, veilig en juridisch bindend kan je elektronisch je handtekening zetten op digitale documenten. Je kan gratis beginnen, en voor kleine teams kost het 40 dollar per maand. Lees meer.

Tevredenheidscijfer: 9.78 (van 10)


Code42

Software: CrashPlan biedt databackup en herstel en het draait ongemerkt op de achtergrond. Je krijg een proefperiode van 30 dagen, daarna kan je kiezen voor het instaptarief van 6 dollar per gebruiker per maand, voor 9 dollar heb je iets meer mogelijkheden. Grotere teams kunnen een aanvraag doen voor een abonnement op maar Lees meer.

Rating: 9.63

GitHub

Software: Online softwarehosting- en developmenthub. Het prijsplan begint vanaf 0 (gratis) tot aan 22 dollar per maand, afhankelijk hoe veel persoonlijke opslagruimte je nodig hebt. Lees meer.

Rating: 9.55


WordStream

Software: Online advertisingsoftwareplatform voor het genereren van leads en omzet via betaalde zoekadvertenties en advertenties op sociale media. Je kan het gratis proberen, daarna betaal je 229 per maand. Lees meer.

Rating: 9.49

LiveChat

Software: Live chat- en helpdesksoftware voor zakelijke websites. Gratis 30 daagse proefperiode, daarna betaal je vanaf 16 dollar per account per maand. Lees meer.

Rating: 9.42


TeamViewer

Software: Webconferencing, plus het van afstand besturen van PC's en Macs. Start vanaf 749 dollar per licentie. Lees meer..

Rating: 9.41

Snagit

Software: Met een klik captures maken van je scherm of van video. Gratis proefperiode, kopen is 50 dollar. Lees meer.

Rating: 9.4


Freshservice

Software: ITIL service desk, inclusief kennisbank, ticketingsysteem en assetmanagement. De gratis proefperiode is 30 dagen, daarna start het met 29 dollar per maand per agent. Lees meer.

Rating: 9.38

Notepad++

Software: Een editor voor je broncode, maar ook een vervanger voor je notepad. Werkt in Windows-omgeving en is gratis. Lees meer.

Rating: 9.38