Converteer bijna alles naar elk formaat

Smartphones, tablets, drones, GoPro- of SLR-camera's ondersteunen nu allemaal Ultra HD 4K-videostreams. Het probleem is dat naast de toenemende processorbelasting, het verwerken, bewerken of converteren van 4K-video op onze Windows en Mac vaak gepaard gaat met vertragingen, crashes en andere soorten problemen.

VideoProc is momenteel de enige videobewerkingssoftware met een breed scala aan mogelijkheden om eenvoudig Ultra HD 4K-video's (60/120/240 fps) te converteren, bewerken en aanpassen. Met de ondersteuning van alle mogelijke resoluties (variërend van de 360p tot de 8K 4320), en het accepteren van 370+ input codecs (inclusief 3D en 360° VR video's) en 420+ uitvoerformaten, kunt u met VideoProc video/audio converteren naar alle populaire formaten en apparaten, zoals MKV, AVI, MOV, HEVC, FLV, WMV, WAV, MP3, iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Xiaomi, enz. Bijvoorbeeld, als u MKV wilt converteren naar MP4 met VideoProc, zijn er drie eenvoudige stappen: sleep de video naar de software -> kies MP4 als output formaat en selecteer de doelmap -> klik op "Run" om de conversie te starten. En als uw dvd's stof liggen te vergaren op uw kast, moet u weten dat VideoProc u ook de mogelijkheid geeft om dvd's te converteren naar het output formaat van uw keuze, zodat u ze op elk medium kunt afspelen. Hier is de volledige lijst van ondersteunde formaten.

Bewerk video’s, gemakkelijk & onbeperkt

Naast het omzetten van video/audio/dvd's/video's, biedt VideoProc u ook veel nuttige opties voor videobewerking. U kunt knippen, samenvoegen, bijsnijden, draaien, video's flippen, volume/helderheid aanpassen, video' s vertragen of versnellen, achtergrondlawaai verminderen, visoog-effect verwijderen, ondertiteling/effecten/watermerk toevoegen, bewogen video's die zijn opgenomen met mobiele telefoons en camera's, zoals GoPro, DJI, enz. stabiliseren. U kunt ook een screenshot maken van een video of een GIF maken van uw favoriete scènes.

Eenvoudig video downloaden en screenshots nemen

Geïntegreerd met een krachtige download-engine kunt u met VideoProc video's, muziek en afspeellijsten van YouTube, Facebook, Dailymotion, Sound Cloud en meer dan 1000 sites in een batch downloaden, en ze opslaan in het formaat van uw keuze en de originele kwaliteit. Bovendien kunt u met VideoProc het scherm van uw PC, Mac of iPhone geheel of gedeeltelijk opnemen met geluid van audio en microfoon. U kunt handleidingen, games, presentaties met of zonder webcam opnemen, tekenen, markeren en opslaan als hoogwaardige MP4-, MOV-, MKV-, FLV- of TS-indeling.

GPU Versnelde Videobewerkingssoftware

VideoProc is niet alleen veelzijdig, maar ondersteunt ook hardware versnelling op AMD en Nvidia GPU's, een technologie die de kracht van uw grafische kaart gebruikt om elke videoverwerking te optimaliseren. Dit maakt dat VideoProc uw video's 47x sneller verwerkt dan andere programma's, zonder dat de uitvoerkwaliteit wordt beïnvloed. Vooral als u video met een hogere resolutie in slechts enkele seconden wilt converteren naar de extensie van uw keuze, zonder oververhitting, zonder de autonomie van uw computer te verliezen en zonder de CPU te overbelasten.

Verjaardagsaanbieding: 60% korting op de levenslange licentie van VideoProc!

Voor de verjaardag van VideoProc kunt u een levenslange VideoProc licentie kopen met 60% korting, waardoor de software €24.95 kost in plaats van €73.90. Dit is de laagste prijs ooit en echt de moeite waard, rekening houdend met de mogelijkheden. Om gebruik te maken van deze speciale aanbieding, gaat u naar deze pagina en voert u de promocode "anniv-extra" in net voor u uw bestelling bevestigt.

De levenslange licentie geeft u toegang tot:

  • Levenslang gratis gebruik van alle functies van VideoProc zonder enige beperking
  • Gratis en snelle technische ondersteuning
  • Alle toekomstige updates gratis, zodat u alle nieuwe en verbeterde functies kosteloos kunt blijven gebruiken
  • 30 dagen geld-terug-garantie

De demoversie van VideoProc is gratis beschikbaar als u het programma wilt proberen. U kunt de download- en opnamefunctie zo veel gebruiken als u wilt, maar de conversie- en bewerkingsfunctie is beperkt tot 5 minuten.

Download VideoProc, de beste alles-in-één videobewerkingssoftware voor 4K video’s