In de video's op SevenMac is onder meer te zien dat Mail (zoals al eeder aangekondigd) voortaan ook ondersteuning voor Microsoft Exchange biedt. Ook komt de nieuwe versie 4 van Safari korte tijd in beeld.

Opvallend is dat test-gebruiker een aantal keer de mogelijkheid krijgt om een applicatie in de 32-bits mode op te starten. Dat leidt tot speculaties dat de nieuwe software mogelijk standaard in een 64-bits mode draait - of dat de testversie van OS X die getoond wordt nog een aantal modules mist. Wanneer OS X 10.6 64-bits zou vereisen, kunnen gebruikers met een PowerPC systeem of 32-bit Intel processor mogelijk niet upgraden naar de nieuwe versie van OS X.

Echte verrassingen komen overigens niet uit de video's naar voren. Daarmee is al snel de suggestie gewekt dat het om een hoax gaat. "Afgezien van het versienummer is er niet zoveel anders," merkt bezoeker 'René' op. Hij wordt snel gecorrigeerd: "Het is toch bekend dat Snow Leopard geen grote vernieuwingen brengt. Alleen in de kern worden vernieuwingen geboden. Wat moet er dan getoond worden?"