Werk voortaan efficiënter met maatwerk applicaties! Deze applicaties helpen u processen te automatiseren. Procesautomatisering komt in tal van verschillende vormen voor. Denk aan het verwerken van declaraties van medewerkers. In plaats van de bonnetjes handmatig in te moeten voeren, doen medewerkers dit voortaan online. Laat ze een foto uploaden in een dashboard, uren bijhouden, enzovoorts. Het bespaart u tijd en voorkomt dat bonnetjes niet meer terug te vinden zijn. Maatwerk applicaties kunnen ook voor uw klanten interessant zijn. Laat klanten nieuwe bestellingen plaatsen, of vragen aan uw klantenservice voorleggen. Voor het automatiseren van welke processen kunt u een maatwerk applicatie goed gebruiken?

Hulp bij maatwerk applicaties

SiteOnline heeft een ruime ervaring in de ontwikkeling van maatwerk applicaties. Wij inventariseren uw wensen en die van uw medewerkers. Op basis hiervan gaan we voor u aan de slag met een eerste architectuur. Welke functies moet de maatwerk applicatie bevatten? Hoe houdt u de applicatie overzichtelijk? Wilt u de applicatie koppelen met andere systemen? Een koppeling tussen een maatwerkoplossing en uw ERP-systeem helpt u nog meer uit uw systemen te halen. Zo werkt u voortaan efficiënter!

Service op het gebied van maatwerk applicaties

Niet alleen helpt SiteOnline u bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties. Ook na oplevering hiervan kunt u op ons rekenen! Laat ons het onderhoud aan uw applicatie uitvoeren, of kies voor nieuwe functies. De groei van uw organisatie gaat gepaard met nieuwe uitdagingen. Het kan een reden zijn om uw maatwerk applicaties verder uit te laten breiden. Na het indienen van declaraties wilt u medewerkers mogelijk ook de mogelijkheid geven vakanties aan te vragen. Het bespaart u veel losse mailtjes, wanneer dit voortaan via uw maatwerk applicatie loopt! Wij voegen de functie graag voor u toe. 

Tips bij het laten bouwen van maatwerk applicaties

Bent u ook van plan een maatwerk applicatie te laten ontwikkelen? Begin met het uitwerken van uw wensen. Kijk hierbij ook eens naar de applicaties van concurrenten om u heen. Het geeft u een beter beeld van de mogelijkheden die u heeft. Informeer ook eens onder uw personeel, welke wensen men heeft. Mogelijk lopen zij al tijden tegen vertragingen in hun werkprocessen aan, doordat bepaalde elementen niet geautomatiseerd zijn. Het ontwikkelen van een maatwerk applicatie kan hen helpen processen efficiënter te laten verlopen. Prettig voor zowel uw medewerkers, als voor uzelf!

Neem vrijblijvend contact met SiteOnline op om een applicatie voor uw organisatie te laten ontwikkelen. We vertellen u graag meer over onze expertise op dit vlak!