Deze week lopen Jasper en Brenno het nieuws van de afgelopen tijd door. Want omstandigheden zorgden ervoor dat er eventjes niet is gepodcast. Nu is er weer aandacht voor wat nieuw in de markt komt en misschien wel belangrijker wat weer terug is: The Pirate Bay. Want platgaan hoeft de kwaliteit niet nadelig te beïnvloeden. Ook hebben we het over een wel heel opmerkelijke kant van de DSB-bankrun. Waren er nou wel of geen hackers in het spel?

Verder spreken we met Fred van Dijk van One More Thing over Mac OS X Snow Leopard Server. Wat kun je daar nou mee? Daarnaast komt NitroPDF aan het woord. We praten met Gino O'Reilly en ceo Sam Chandler over het alternatief voor marktleider Adobe Acrobat. Is het nou echt beter, voordeliger en veiliger? Waarom dan wel? Of wordt ons een rad voor ogen gedraaid en via gratis diensten een product opgedrongen?

ICT Roddels is een wekelijkse podcast van Brenno de Winter in samenwerking met Webwereld, waarbij we spreken over het nieuws uit de ict-industrie, leuke wetenswaardigheden en met regelmaat ook interviews hebben.