Hiernaast een aantal screenshots die kort wat nieuwe mogelijkheden van Snow Leopard laten zien. Zustersite Computerworld testte het nieuwe besturingssysteem alvast en schreef een uitgebreide recensie met de titel: "Review: Apple's Snow Leopard opens door to a fab future."

Foto 1: Snow Leopard heeft een nieuwe versie van QuickTime die minder cpu gebruikt en een minimale gebruikersinterface heeft.

Foto 2: De Stacks in de Dock hebben nu een scrollfunctie, zie de balk aan de rechterkant.

Foto 3: Om de openstaande verkleinde schermen te zien kan een gebruiker lang klikken op het applicatie-icoon in de Dock. Automatisch verschijnen de openstaande vensters van dat programma boven het Dock. Met Command Tab kan er naar het volgende open programma genavigeerd worden, waarvan dan de openstaande vensters worden getoond.

Foto 4: Snow Leopard staat toe dat schermen worden verkleind en in een applicatie-icoon worden geschoven, hierdoor wordt de Dock minder snel overvol.

Foto 5: Iconen kunnen groter worden weergegeven tot maximaal 512 x 512 pixels in Finder. Bedoeld voor slechte ogen en de altijd toenemende resoluties van schermen.

Foto 6: Snow Leopard heeft nieuwe avatars voor accounts. Ook deze bureaubladachtergrond is nieuw.

Foto 7: Apple heeft een aantal veranderingen aangebracht in het uiterlijk van het besturingssysteem. Dit screenshot is gemaakt met de Grab applicatie.

Foto 8: Als een programma zoals Mail Status Control Rosetta nodig heeft, dan zal Software Update aanbieden het te installeren.

Foto 9: De Snow Leopard bureaublad achtergrond.