De zakelijke functionaliteiten van Office op zowel de Mac als op tablets en smartphones worden verder uitgebreid. Zo kan Outlook voortaan in Full Screen worden geopend, zodat meerdere berichten en uitnodigingen naast elkaar kunnen worden gezien. In Word kunnen PDF-bestanden voortaan worden opgeslagen op flashdrives en is het in Excel en PowerPoint makkelijker om objecten te selecteren, te verplaatsen en hun gedrag te veranderen.

Naast de verbeteringen komen er ook enkele bugfixes mee in de update. Daarnaast wordt een gat gedicht dat aanvallers toestaat van afstand code uit te voeren (eerder gemeld door Microsoft met KB3124585).

De update is alleen voor (zakelijke) gebruikers die over een Office 365-account beschikken, en OS X 10.10 Yosemite of hoger draaien.

Outlook-app voor iOS verbetert Skype

Microsoft heeft tegelijkertijd de Office-app voor iOS en Android uitgebreid met nieuwe functionaliteiten voor Skype. Daarmee wordt het mogelijk conferenties te beleggen met anderen via een uitnodiging naar de agenda.

Deelnemers krijgen dan op de juiste tijd de mogelijkheid direct aan de conferentie mee te doen via de videoconferentie-app op de smartphone of tablet. Als een deelnemer geen Skype heeft op zijn apparaat wordt hij geleid naar Skype for Web, waarbij die deelnemer geen Skype-account hoeft te hebben om de conferentie bij te wonen.